Kindergeneeskunde

In het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis kunt u bij de volgende kinderartsen terecht:

Dhr. drs. J.H. de Bie
Mevr. drs. C. Dorrepaal
Mevr. drs. I. de Kruijff

Dhr. drs. R. Tak
Dhr. drs. W.A. Verwijs

Mevr. drs. E.A. Visscher

 

Poliklinieken

Kinderdiabetespoli
Vanaf januari 2015 is de diabetespoli verplaatst naar het zelfstandige centrum 'Diabetes Centraal'. Dit behandelcentrum voor kinderen en jongeren met diabetes in Midden-Nederland is gehuisvest in St. Antoniusziekenhuis, Soestwetering 1, 3543 AZ Utrecht.

Het team is samengesteld uit kinderartsen, kinderdiabetesverpleegkundigen, kinderdiëtisten en kinderpsychologen. De polikliniek van Diabetes Centraal is open van maandag t/m vrijdag van 8.00 - 17.00 uur en is te bereiken via telefoonnummer 088-3206380

 

Veel voorkomende behandelingen

De afdeling Kindergeneeskunde biedt vrijwel het hele scala aan behandelingen. Het Zuwe Hofpoort Ziekenhuis beschikt over alle apparatuur om een nauwkeurige diagnose te maken.

 

Samenwerkingsverbanden

De afdeling heeft een nauwe samenwerking met het Wilhelmina Kinder Ziekenhuis in Utrecht. De artsen van beide ziekenhuizen plegen regelmatig overleg en een kindercardioloog en klinisch-geneticus van het WKZ komen naar het Hofpoort Ziekenhuis voor consulten. Verder zijn kinderartsen Verwijs en Dorrepaal hoofdinstructeur en instructeur voor de Stichting Spoedeisende Hulp bij Kinderen.

 

 

Afspraken en spreekuren

Wilt u een afspraak maken? Bel T 0348 42 78 80

 

Na verwijzing door de huisarts maakt u een afspraak via het afsprakennummer. De wachttijden zijn over het algemeen kort.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.